Jeg kan starte med at fortælle, at jeg er her for at gøre en forskel i nuet, vil forsøge at være positiv, glad og smilende. Covid-19 tiden har udforet os alle og sat vores daglige dage. Hvad kan vi selv gøre ved det her? Hvordan sætter vi en positiv vibe i gang. Hvad vil der blive af os i fremtiden?

Shinesmile’s koncept er ret enkelt, men det indebære en masse arbejde, hvis det her skal blive til noget som vil gavne os alle. Selvom jeg ikke er forfatter, forsøger jeg at finde den indre journalist frem. Det kommer fra hjertet, så bær over med mig, og skriver ind i mellem i talesprog. Det er en mission, som kunne føre til noget større på længere sigt. Har altid gerne ville hjælpe andre i nød, som min far har gjort for andre, gået med indsamling for forskellige velgørenhedsorganisationer. Med det sagt, hvad kan jeg gøre for andre og mit liv. Få en glædefyldt hverdag, fra når vi står op til vi går i seng. Hvordan får jeg hjulene til at rotere i forskellige retninger og komme med nye ideer for at skabe mere motivation i de her triste tider. Jeg får min energi og drivkræft ved at få folk til at smile og være i godt humør, og den nemmest måde at kommunikere med andre mennesker er med et smil.

Det der er tænkt, er at skabe flere relationer mellem alle velgørenhedsorganisationerne, så Shinesmile bliver et bindeled mellem dem alle. Vi arbejder på det. Samarbejde bliver prioriteret i mellem organisationerne, og hvis det ikke er tilfældet, så må vi prøve det på egen hånd. Det her er et forsøg på at få tingene til at hænge sammen, som så meget andet i livet. En balance som skal findes og give mening. Med andre ord. Shinesmile vil gerne få alle hjælpe organisationerne samlede under et tag, så alle kan hjælpe, hvor der er brug for hjælp, en årsag som har hver deres formål, flere hoveder er bedre end få.